Styrelsemöte

Styrelsen samanträdde hos ordförande Svante Birath i Uppsala den 18 augusti. Det var ett konstruktivt möte där alla var enade om att det fina arbete korthårsgruppen gjort skall fortsättas i samma anda. Vi beslutade bla. att unghundsgranskningen ska tas upp igen. Det filas på idéer och hur vi ska gå vidare. Förslag skall jobbas fram under hösten och diskuteras vidare på telefonmöte i oktober. När allt är på plats så presenteras det på årsmötet i mars.

 

Vi ser över plats för årsmötet och har ett par fina förslag. Vi jobbar för att mötet ska bli intressant med föreläsare, aktiviteter och så klart en trevlig middag på kvällen. Vi hoppas att nästa årsmöte ska bli välbesökt och kommer att lägga det nedåt landet där faktiskt de flesta medlemmar bor. Håll utkik på hemsidan och boka in det när annonsen kommer ut!

Det verkar som vi har bra material till nästa nummer av Höstlövet. Kul tycker redaktören Ulf.

 

Det kommer ett par nya flikar på hemsidan, bla. "Nya champions" där medlemmarna kan lägga upp bild och text gratis om korthårstaxen som erövrat championtitel, drev, gryt eller utställning.

 

Efter mötet åkte undertecknad och herr ordförande på skogen för lite jakt. Vansinnigt med mygg, varmt och klibbigt och alldeles underbart :-)

Resultatet blev lite viltvård i form av att en räv förpassades till de sälla jaktmarkerna.

En alldeles utomordentligt trevlig lördag!

/Johan